Foment del Treball mira per la salut a les empreses

Foment del Treball mira per la salut a les empreses
Dimarts 07/02/2017

La cura de la salut dels treballadors i les empreses ha estat motiu d'estudi per part de Foment del Treball. Aquesta institució ha elaborat el Barómetro de Hábitos Saludables de las Empresas 2016, a través del qual, a partir d'una enquesta realitzada a 938 persones, es coneixen les circunstàncies personals, familiars i laborals de cadascuna i es proporciona una llista de consells, idees i recomanacions personalitzades per dur a terme una vida saludable. 

D'altra banda, el treball Riesgos Psicosociales. La aplicación de Medidas Preventivas reconeix que les condicions de treball estan directament relacionades amb l'organització del treball, el seu entorn social i amb el contingut de la feina. La realització de cada tasca pot afectar la salut física i psíquica del treballador. Per això, és necessari planificar, implementar i realitzar un seguiment de les actuacions preventives destinades a eliminar o minimitzar l'exposició als riscos d'origen psicosocial.

Podeu consultar els dos documents per ampliar la informació:

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018