Foment i Cecot tanquen un acord per millorar els serveis dels seus associats

Foment i Cecot tanquen un acord per millorar els serveis dels seus associats
Dimarts 07/02/2017
Foment del Treball i Cecot han tancat un acord amb la voluntat de resoldre i prevenir dificultats per la unitat empresarial i pel funcionament eficaç de les organitzacions sectorials i territorials representatives de l'empresariat català dins del foment. L'acord senyala que Cecot, com a organització empresarial multisectorial, dóna suport a les seves organitzacions membre i, de forma delegada, també els dóna servei en l'àmbit de promoció i creixement associatiu. D'aquesta manera, totes les associacions membre de la Cecot comparteixen els mecanismes de funcionament de les organitzacions sectorials d'àmbit català de Foment.

Dins d'aquest sistema, Cecot vetllarà i reforçarà el controls dels actuals sistemes i procediments de promoció associativa, particularment en l'àmbit de la imatge, per tal d'evitar confusions entre la pròpia Cecot i les seves organitzacions sectorials. Al mateix temps, aquesta patronal reconeix la representativitat de les altres organitzacions territorials de Foment en els seus respectius territoris. El futur és col·laboratiu i, per tant, cal potenciar acords entre les organitzacions per sumar sinèrgies i dotar de millors serveis a les respectives empreses associades.

Pel que fa a les iniciatives i accions d'àmbit català o espanyol, Cecot actuarà d'acord amb les Normes de funcionament de Foment en l'àmbit territorial, aprovades per la Junta Directiva del mes d'abril del 2016, en el benentès que no suposin cap restricció a la llibertat d'opinió que empara el Codi ètic i de bon govern de Foment i a la gestió dels projectes generats i executats per les organitzacions territorials.

 
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/03/2018