Junta Directiva de La Unió

Junta Directiva de La Unió
Dilluns 28/11/2016

El passat 24 de novembre, es va celebrar la Junta Directiva de La Unió, en la qual es van abordar diversos aspectes. En l'informe de presidència, , Enric Mangas va explicar que ell mateix amb el vicepresident 1r, Joan M. Adserà, el vicepresident 2., Ramon Masseguer i la directora general de La Unió, Helena Ris van mantenir una trobada el passat 18 de novembre amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, la consellera de la presidència Neus Munté i el secretari del govern Joan Vidal.

En l'informe de la direcció general, Helena Ris va informar sobre les dues últimes reunions de la Comissió de Proveïdors. També va actualitzar la informació sobre la VII Jornada Associativa i va recordar que el president Puigdemont farà la clausura el pròxim divendres 2 de desembre, també ens acompanyarà el conseller de salut, Toni Comín. També va explicar el projecte +Futur de La Unió que té com a objectiu identificar i treballar sobre les tendències de futur en els diversos àmbits que impactaran en el sector sanitari i social.

Xavier Baro, director d'Organització i Relacions Laborals, va fer una actualització dels diversos marcs convenials. Per la seva part, Anna Riera va fer una exposició de la participació de La Unió i dels associats al 40è Congrés Mundial d'Hospitals impulsat per la International Hospital Federation. Podeu ampliar la informació aquí.
 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/04/2024