Junta Directiva de La Unió

Junta Directiva de La Unió
Divendres 24/02/2017

El passat 23 de febrer es va celebrar la Junta Directiva de La Unió, en la qual es van tractar diferents temes. Durant la reunió i com a temes d'entorn, es va abordar el pla de xoc de la llista d'espera, el model d'assignació d'atenció primària, la part variable dels contractes i la transposició de la directiva europea de contractació dels serveis sanitaris i el control horari dels professionals.

Àmbit corporatiu

  • S'aproven les propostes del Consell de Bones Pràctiques pel que fa al model de regulació de compatibilitat de càrrecs, la posada en marxa d'un model d'autoavaluació dels òrgans de govern i aprofundir en els mecanismes de qualitat del servei que es presta a l'associat.
  • Es renoven els càrrecs del Comitè Executiu i en la Junta Directiva que tocava.
  • S'aprova la proposta de crear un Consell Tècnic Assessor en Responsabilitat Social Corporativa (RSC), liderat per Jaume Duran, amb l'objectiu de donar suport a aquelles entitats que volen introduir-se en aquest àmbit, posar en valor el que les entitats associades ja estan fent i traslladar-ho a la societat.
  • S'aprova la incorporació de nous associats i nous associats col·laboradors.

Actualment, La Unió compta amb 112 entitats sanitàries i socials associades i 26 associats col·laboradors. També s'informa que actualment hi ha 176 entitats que formen part del Codi Tipus de La Unió.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/04/2024