La Confederació premia Obertament

La Confederació premia Obertament
Dilluns 05/06/2017

La Confederació, organització empresarial que representa les entitats no lucratives que presten serveis d'atenció a les persones, ha reconegut la tasca realitzada per Obertament, entitat que impulsa La Unió, concedint-li el primer guardó dins la categoria de transformació social dels Premis La Confederació 2017. Aquests guardons són una iniciativa que té la voluntat de reconèixer i donar visibilitat a les millors iniciatives de gestió democràtica i transformació social portades a terme per entitats del Tercer Sector Social que generen activitat econòmica en l'àmbit dels serveis socials i d'atenció a les persones.

Els Premis La Confederació 2017, han destacat d'Obertament el valor que aporta la unió de diverses entitats en una aliança per la lluita contra l'estigma en matèria de salut mental, així com la innovació que suposa la incorporació dels activistes com a protagonistes.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018