Canvi de data de la Sessió Tècnica del Codi Tipus de La Unió

Canvi de data de la Sessió Tècnica del Codi Tipus de La Unió
Dimarts 29/08/2017

Per motius d'aforament, la Sessió Tècnica del Codi Tipus de La Unió prevista pel proper 19 de setembre canvia de data i es celebrarà el 4 d'octubre a partir de les 11h. L'objectiu d'aquesta trobada és conèixer el perfil i tasca del Delegat de Protecció de Dades, així com debatre sobre els canvis que comportarà la seva incorporació als organigrames directius de les entitats en compliment del nou Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu del Consell de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques en allò que respecta al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes (RGPD) i que introdueix aquesta nova figura.

En referència als trets generals que ha de tenir el Delegat de Protecció de Dades, el Codi Tipus de La Unió ha redactat una nota informativa que es troba íntegra en el document adjunt per indicar a les entitats sanitàries i socials el que avui ja es pot concretar.

La trobada va dirigida a les entitats adherides a aquest document de La Unió i les que ja es van inscriure per la data anterior.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018