La Fundació Cercle d'Economia analitza el sistema sanitari català

La Fundació Cercle d'Economia analitza el sistema sanitari català
Dilluns 24/04/2017

La Fundació Cercle d'Economia organitza la Jornada 'El Sistema Sanitari Català. Principals reptes', continuant amb la seva voluntat de debatre sobre temes d'interès general lligats al benestar de les persones. L'acte, que es celebrarà el proper 4 de maig a partir de les 18.30 h a la seu de l'entitat (c/ Provença, 298), segueix la linia de treball iniciada l'any passat amb una reflexió sobre el sistema sanitari català, en la qual es va fer balanç sobre els 25 anys de desplegament de la Llei d'Ordenació Sanitària de Catalunya. En aquesta ocasió, es vol aprofundir en l'anàlisi del sistema sanitari català des d'una perspectiva àmplia per tal de destacar-ne les seves fortaleses i els reptes als quals s'enfronta. 

La trobada comptarà amb la presència del director general de l'Hospital Clínic, Josep Maria Campistol, el director del Servei Català de Salut, David Elvira, i la gerent de l'Institut Guttmann, Roser Fernández, que participaran en un debat moderat per Antón Costas, catedràtic de Política Econòmica de la UB. La cloenda serà a càrrec del president de la Fundació Cercle d'Economia, Carlos Cuatrecasas, i el Conseller de Salut, Antoni Comín.

Per a més informació, consulteu el document adjunt:

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018