La Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa, premiada en el PERIS 2016

La Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa, premiada en el PERIS 2016
Divendres 05/05/2017

La Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa, entitat associada a La Unió, ha estat reconeguda en el marc del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016. Aquest reconeixement s'ha centrat en les ajudes pel foment de la recerca en els professionals d'infermeria, amb el treball de Montse Riera, infermera de control d'infeccions de MútuaTerrassa, i per la participació de l'entitat en tres projectes de l'àmbit de l'Atenció Primària, DP Transfers, Catdrisc i Decoding.

L'acte d'entrega d'aquestes distincions, que va comptar amb l'assistència de més de 400 investigadors i diversos professionals d'institucions i centres de recerca, es va celebrar el passat 3 de maig i l'entitat va estar representada per Mª Emília Gil, adjunta a la Direcció General i directora corporativa de docència, recerca i innovació; David Dalmau, director de la Fundació Docència i Recerca MútuaTerrassa; Núria Freixas, adjunta a la Direcció d'Infermeria, i Montse Riera. Aquesta primera convocatòria del PERIS ha reunit prop de mig miler de propostes que han estat avaluades per una quarantena d'experts independents i, finalment, s'han triat un total de 183 pel seu nivell d'excel·lència.

Per a més informació, podeu consultar la nota de premsa adjunta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018