La Governança de les intitucions sanitàries i socials

La Governança de les intitucions sanitàries i socials
Divendres 07/04/2017

En el marc de la celebració del 40è aniversari de La Unió, el proper 4 de maig se celebrará la Jornada 'La Governança de les institucions sanitàries i socials', amb l'objectiu fer una reflexió sobre la governança a les institucions sanitàries i socials i la situació actual i, alhora, identificar els principals reptes i abordatges de millora. En aquest sentit, la diversitat de titularitats jurídiques que conformen La Unió fa que el debat sigui especialment interessant, ja que permet fer una anàlisi des dels diversos prismes.

L'acte, que s'adreça a presidents, òrgans de govern de les institucions i, també, als seus equips directius, l'obrirà Salvador Alemany, president d'Abertis, qui farà una conferència al voltant d'elements o propostes de reforç de la governança per tal d'encarar reptes de futur. A continuació, tindrà lloc una Taula sobre l'evolució del model quant a la governança, moderada pel Josep Ma Bosch, assessor jurídic de La Unió. Hi participaran: Joan Amigó, conseller delegat de l'Institut Pere MataEnric Argelagués, president del patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant PauJosep Arqués, president de Grup MutuamJosep Maria Cortés, president del patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, i germà Joaquim Erra, representant de l'equip de la Direcció General de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu.

La inscripció ja és oberta.

Per més informació, veure el document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018