Tot a punt per al 41è World Hospital Congress de la IHF

Tot a punt per al 41è World Hospital Congress de la IHF
Dimarts 29/08/2017

La International Hospital Federation (IHF) ja té a punt el programa d'actes de la 41a. edició del World Hospital Congress, que enguany, se celebrarà a Taipei (Taiwan) del 7 i el 9 de novembre. Aquesta trobada constitueix una oportunitat professional única per adquirir i compartir coneixements perquè reuneix els principals impulsors de les polítiques empresarials nacionals i internacionals, la gestió, les tendències financeres i les solucions en la gestió de la salut i la prestació de serveis.

Destaca la participació de La Unió amb una sessió paral·lela sobre La promoció de la RSC des d'una organització de proveïdors: la millora de la governança com un element de gestió de qualitat. Així mateix l'entitat presentarà dues comuniacions. També associats a La Unió com Mútua Terrassa, Hospital Plató, Consorci Sanitari del Garraf, Hospital Sant Rafael o Serveis de Salut Integrats Baix Empordà  hi participaran presentant comunicacions.

D'aquesta manera, els assistents tindran l'oportunitat de visitar l'Hospital General de Veterans de Taipei, el Far Memorial Hospital de l'Est, l'Hospital Memorial Linkou Chang Gung i el Campus Advantech IoT i l'Hospital Memorial Mackay-Branca Tamshui.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018