La III Jornada de Salut Laboral destaca la rendibilitat de les inversions empresarials en la salut dels treballadors

La III Jornada de Salut Laboral destaca la rendibilitat de les inversions empresarials en la salut dels treballadors
Dimarts 07/02/2017

El conseller de Salut, Antoni Comín, va tancar la III Jornada de Salut Laboral, que organitza la Secretaria de Salut Pública. Aquesta cita forma part de les accions de sensibilització adreçades a les empreses per argumentar la importància de la promoció de la salut en el lloc de treball. Celebrada a l'auditori CaixaFòrum de Barcelona, la trobada ha reunit més de 400 persones de l'àmbit de l'empresa i la salut, amb el lema ‘Les empreses promotores de salut. Els resultats són clars'. En ella, s'han analitzat casos d'èxit de diverses organitzacions i professionals, i els assistents han pogut actualitzar els coneixements sobre els avenços en la promoció de la salut en l'entorn laboral.

Els resultats obtinguts per les iniciatives presentades confirmen que promoure la salut física i emocional dels treballadors és rendible i una inversió de futur per a les empreses. La jornada va ser inaugurada pel secretari de Salut Pública, Joan Guix, juntament amb el Director de l'Institut Català de Seguretat i Salut Laboral, Jaume de Montserrat, i el Cap del Servei de Salut Laboral de l'ASPCAT, Ricard Armengol.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018