Sessió Tècnica 'Intel·ligència artificial al sector sanitari' d'Accenture

Sessió Tècnica 'Intel·ligència artificial al sector sanitari' d'Accenture
Dilluns 22/05/2017
Intel·ligència Artificial, Accenture
En el marc del Fòrum d'Associats Col·laboradors, Accenture, com a membre i en col·laboració amb La Unió, va organitzar, el passat 23 de maig, la Sessió Tècnica 'Intel·ligència artificial al sector salut', amb l'objectiu d'introduir els principals conceptes de la Intel·ligència Artificial (IA) i presentar alguns exemples pràctics per al sector sanitari. Tal com es va posar de manifest a la sessió, la Intel·ligència Artificial està a punt de convertir-se en portaveu digital de les organitzacions.
 

Helena Ris, directora general de La Unió i Jesús Escudero, responsable de pràctica Sanitat a Espanya d'Accenture van presentar aquest acte. La sessió va començar amb una introducció als principals conceptes d'Intel·ligència Artifical, feta per Àngel Morales, responsable d'Intel·ligència Artificial Iberia a Accenture. A continuació, va parlar sobre automatització de processos amb robots (Robotics Process Automating). Tot seguit Saura López, experta en Desenvolupament d'Accenture Interactive, es va centrar en Chatbots, el nou assistents personal digital. I, finalment, Luis Espinosa, investigador en Processament de Llenguatge natural de Savana, va tractar com transformar la Sanitat amb Intel·ligència Artificial. Després de les intervencions hi va haver un espai per a l'intercanvi d'idees i el networking.

Els experts van explicar que la IA, més enllà de ser una eina interna, està adoptant rols més sofisticats en el camp de les interaccions tecnològiques. Així mateix, la IA fa que cada interacció sigui simple i intel·ligent a la vegada, i posa el llistó molt alt respecte a com seran les interaccions en el futur. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018