La reconeguda sociòloga i politòloga social Marian Barnes visita Barcelona

La reconeguda sociòloga i politòloga social Marian Barnes visita Barcelona
Diumenge 08/10/2017

El Col·legi Oficial de Infermeres i Infermers de Barcelona i la Fundació Víctor Grífols i Lucas porten a Barcelona a la prestigiosa investigadora britànica Marian Barnes, reconeguda internacionalment per les seves aportacions en diversos camps de la política social. El seu treball, que explicarà el proper 16 d'octubre a partir de les 17 h, posa especial èmfasi en l'aplicació del pensament ètic del tenir cura en l'atenció a les persones, però també en el pensament polític com a responsabilitat col·lectiva que té implicacions socials i polítiques en àmbits com l'urbanisme, els entorns físics i les persones involucrades en els serveis assistencials.
 
Barnes, que és professora emèrita de política social a la Universitat de Brighton i autora de diversos llibres, obrirà el debat a qüestionar-nos què necessita la gent gran pel seu benestar. Basant-se més en les relacions personals i la necessitat de viure en una societat age-friendly per sobre del discurs polític majoritari en el qual es potencia la independència individual.

La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2017