La Unió i JG Ingenieros celebren la jornada 'Renovació de les infraestructures hospitalàries en l'Era Digital'

La Unió i JG Ingenieros celebren la jornada 'Renovació de les infraestructures hospitalàries en l'Era Digital'
Diumenge 16/07/2017
Jornada JG Ingenieros2
La Unió i JG Ingenieros, associat col·laborador, van organitzar el passat 11 de juliol la jornada 'Renovació de les infraestructures hospitalàries en l'Era Digital', amb l'objectiu d'explicar com la tecnologia aplicada a un edifici pot contribuir a minimitzar el consum d'energia, millorar la seguretat, millorar l'assistència i servei i incrementar la productivitat i satisfacció dels usuaris. JG Ingenieros, amb experiència en aquest àmbit, va donar a conèixer diferentes casos d'usuaris i situacions per visualitzar el recorregut en la renovació de les infraestructures aprofitant els recursos que proporciona la tecnologia actual.
 

La sessió, que va ser inaugurada per la directora general de La Unió, Helena Ris, i Josep Túnica, gerent de JG Ingenieros, va comptar amb la participació de Jaume Cera, responsable de l'oficina de projectes de JG Ingenieros, qui va parlar sobre 'Què significa projectar un hospital en BIM'; Josep Ortí, gerent de Test, qui va explicar  'El  Facility  Mangement. Què és? Per què? Quan? Qui? Com? Les  noves tecnologies'; Lluís Termes,  enginyer de Telecomunicacions i responsable del projecte Smart-JG, qui va aportar els detalls de 'Com és un Smart hospital? Avantatges d'aplicar solucions tecnològiques a les infraestructures sanitàries', i Luisa Sarrias, directora de Facility Mangement de l'Hospital Universitari de Vall d'Hebron, qui va donar el 'Punt de vista d'una gran infraestructura pública'.

Finalment, va tenir lloc un col·loqui moderat per Luisa Sarrias i Josep Túnica.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018