La Unió representa a la IHF a l'OMS

La Unió representa a la IHF a l'OMS
Dimarts 29/08/2017

El passat mes de juliol, Anna Riera directora de participació associativa de La Unió va representar la International Hospital Federation (IHF) al grup de l'Oficina Europea de la OMS (WHO Foresight group, first Meeting) amb el qual aquesta organització està duent a terme un exercici de prospectiva en relació als reptes de futur que tenen els sistemes sanitaris a Europa dins el compromís de valors compartits establerts a la Carta de Tallin. Aquest projecte es troba enmarcat en la celebració dels 10 anys de l'elaboració d'aquesta Carta, que se celebrarà amb una nova trobada a Tallin al juny de l'any 2018.

Al llarg de la jornada, es va facilitar informació de prospectiva que demostra que la línia de treball que duu a terme La Unió està alineada amb les preocupacions i reptes d'altres sistemes sanitaris i es va comprover la importància que té fer aquesta reflexió per garantir la sostenibilitat del nostre sistema sanitari i trobar sinèrgies amb el que altres grups d'interès estan fent.

D'altra banda, Anna Riera va donar a conèixer el projecte +Futur de l'entitat.

El resum de la trobada i els aspectes més destacats de la informació que es va proporcionar es troben en els documents adjunts.

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018