La Unió renova el seu compromís amb la IHF

La Unió renova el seu compromís amb la IHF
Diumenge 02/07/2017

IHF 2017 - Full member
La Unió ha renovat el seu acord de compromís amb la International Hospital Federation (IHF) i seguirà formant part d'aquesta entitat com a Full Member un any més. La IHF és un important espai internacional d'intercanvi de coneixement i expertesa que treballa en favor de la sostenibilitat dels sistemes de salut. Aquesta plataforma també contribueix a donar visibilitat a experiències de gestió en l'àmbit de la salut i aposta per a la professionalització de la gestió sanitària com un element clau per a la millora dels sistemes de salut i l'atenció a les persones.
 

Com a Full Member, La Unió pot facilitar l'accés als diversos grups de treball que la IHF posa a disposició dels seus membres:

  • GRUPS D'INTERÈS ESPECIAL (SIGs) amb l'objectiu de facilitar l'intercanvi de coneixements i l'accés a les millors pràctiques internacionals, així com per proporcionar un escenari neutral per col·laborar. Aquests grups són de l'àmbit d'hospitals universitaris, executius de la salut, grup de compres i sector privat.
  • ARQUITECTURA HOSPITALÀRIA. La contenció de costos és un dels majors reptes per al sector sanitari; però la globalització, l'envelliment de la població, l'augment de les condicions cròniques múltiples, el desenvolupament de noves tecnologies, entre d'altres també estan desafiant el disseny dels hospitals "tradicionals".
  • IHF CEO CERCLE es tracta d'una xarxa professional principal d'executius de la salut d'alt nivell a tot el món. El Cercle CEO ofereix, en un entorn confidencial i de confiança, una plataforma per a l'intercanvi d'idees i l'oportunitat de compartir consells i preocupacions a través de la connexió amb els seus companys.

El certificat que acredita La Unió com a Full Member de la IHF es pot veure al document adjunt.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/12/2017