La Unió signa el Pacte per la Reforma Horària promogut per la Generalitat de Catalunya

La Unió signa el Pacte per la Reforma Horària promogut per la Generalitat de Catalunya
Diumenge 16/07/2017

El passat 17 de juliol, amb altres 110 organitzacions, la directora general de La Unió, Helena Ris va signar el Pacte per a la Reforma Horària promogut pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest pacte és el resultat de tres anys i mig de treballs d'experts i de l'acord de tots els agents implicats de diferents àmbits com el comerç, l'Administració, el treball, la sanitat, la cultura o l'educació.

Amb la signatura del Pacte per a la Reforma Horària, el Govern i les organitzacions signants es comprometen a assumir l'Objectiu 2025, que ha de dur a equiparar a la mitjana europea els indicadors dels àmbits de la salut, organitzacions, serveis públics, educació, cultura i oci, comerç i consum i mobilitat. La carta de compromisos cap a aquest objectiu que s'inclou en l'acord contempla, entre d'altres, el següents propòsits: recuperar les dues hores de desfasament horari en relació a la resta del món; impulsar una nova cultura del temps a les organitzacions a favor de models més eficients i més flexibles per atendre les noves necessitats socials, i consolidar el factor temps com a nova mesura de llibertat, equitat i benestar. 

A l'acte de signatura, fet a la Generalitat de Catalunya i encapçalat pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, van participar els representants de les diferents institucions i organitzacions que han pres part en els treballs del Consell Assessor per a la Reforma Horària i a les taules quadrangulars. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018