La Unió i Dignetik presenten les píndoles de complemència per treballar les actituds

La Unió i Dignetik presenten les píndoles de complemència per treballar les actituds
Divendres 05/05/2017
Dignetik
La Fundació Unió, en col·laboració amb Dignetik, va presentar, el passat 3 de maig, les Píndoles de Complemència (constitueix la suma d'actituds, el consens i les intel·ligències múltiples). Es tracta d'una proposta formativa innovadora que es basa en la complementarietat entre les competències professionals en la gestió d'equips. El seu objectiu és aportar eines de treball que serveixin per trobar la col·laboració a les organitzacions i contribuir al desenvolupament de la interdependència i el treball de les actituds que la fan possible. Xavier de Caso, director general de Dignetik i Quico Manyós, director de continguts de Dignetik van explicar la proposta formativa.

Dignetik està format per un grup de professionals dels àmbits educatiu, social, cultural, empresarial i sociosanitari amb un sòlid bagatge i experiència en el desenvolupament de projectes encaminats a fomentar l'autonomia personal. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018