L'Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC), a debat entre els professionals

L'Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC), a debat entre els professionals
Diumenge 16/07/2017

L'Estratègia Nacional d'Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) va ser posada a debat el passat 7 de juliol en una jornada de treball celebrada a Barcelona i presidida pel conseller de Salut, Antoni Comín. L'acte va servir per donar a conèixer aquesta estratègia i el seu desplegament inicial amb prop de 300 responsables d'EAP's de Catalunya.

El conseller va posar en valor el concepte de xarxa d'atenció primària (XAP) com element nuclear del nou model i va desgranar algunes de les mesures –demanades pels propis professionals– que possibilita l'ENAPISC: preservar la longitudinarietat de l'atenció, tenir més espais de discussió clínica i ser més pròxims a les necessitats de la persona. Igualment, va emmarcar la necessitat d'aquesta ENAPISC pels canvis socials i la situació dels professionals experimentada en els darrers anys a Catalunya. 

Podeu consultar la nota de premsa del Departament de Salut per ampliar la informació.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 11/12/2017