L'Hospital Mare de Déu de la Mercè rep el Segell d'Excelència EFQM 400+

L'Hospital Mare de Déu de la Mercè rep el Segell d'Excelència EFQM 400+
Dilluns 05/06/2017

L'Hospital Mare de Déu de la Mercè –entitat associada a La Unió– va rebre el 31 de maig el Segell d'Excel·lència EFQM 400+, reconeixement amb el qual s'avala el comprimís de l'Entitat amb l'excel·lència. El lliurament del segell va tenir lloc en el marc de la celebració del 136è aniversari de la fundació de la Congregació de les Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Jesús.
 
El centre ha aconseguit aquest reconeixement, concedit pel Club Excelencia en Gestión (CEG), després de superar amb èxit l'avaluació realitzada juntament amb AENOR el passat mes de març. Amb una puntuació global entre 401-450 punts EFQM, l'informe d'avaluació assenyala, entre altres punts forts, la millora contínua i innovació sistemàtica, a partir del desenvolupament de pràctiques innovadores constants, fruit de la sensibilitat davant els nous reptes socials. També remarca la humanització en el tracte i la clara orientació a l'atenció al pacient i familiars. Una atenció que, segons es detalla a l'informe, és d'alta especialització, fet que situa a l'Hospital Mare de Déu de la Mercè com a referent únic per a tota la ciutat de Barcelona, metròpoli, Catalunya i, en alguns casos, també en l'àmbit estatal.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018