L'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell formarà alumnes de Medicina de la UVic-UCC

L'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell formarà alumnes de Medicina de la UVic-UCC
Diumenge 02/07/2017
Acord SJDM-UVicUCC
La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, entitat associada a La Unió, ha signat un conveni marc de col·laboració amb la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), segons el qual l'Hospital formarà alumnes de Medicina d'aquest centre a partir del curs vinent. Amb aquest acord, les dues entitats reforcen la seva aposta per fomentar la investigació i la formació en Ciències de la Salut, i constaten el seu interès per treballar conjuntament en activitats de docència, recerca i transferència de coneixement en aquest àmbit.
 

El conveni de col·laboració estableix que la Fundació oferirà suport en la formació dels alumnes de Medicina i en altres especialitats de Ciències de la Salut, de manera que dona continuïtat al pacte que les dues institucions van firmar el 2016 i pel qual el centre va passar a ser hospital associat universitari. Des d'aleshores, una vuitantena d'alumnes d'Infermeria i Fisioteràpia s'han format a l'Hospital. Està previst que el curs vinent s'incorporin, també, estudiants de Podologia. 

D'altra banda, l'acord deixa constància de la participació de la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell en l'activitat de recerca en l'àmbit de les Ciències de la Salut de la UVic-UCC a través de la creació de càtedres o d'altres fórmules. Així mateix, la Fundació es compromet a treballar per la captació i provisió de talent qualificat i acreditat per implicar-se en el projecte acadèmic de la Universitat.

La nota de premsa adjunta recull els detalls del conveni signat entre ambdues entitats.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018