MútuaTerrassa, reconeguda amb el Premi Cambra 2017 pel seu compromís i sostenibilitat

MútuaTerrassa, reconeguda amb el Premi Cambra 2017 pel seu compromís i sostenibilitat
Dilluns 19/06/2017

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha concedit el Premi Cambra 2017 de la categoria de Compromís i Sostenibilitat a MútuaTerrassa, entitat associada a La Unió. El guardó posar en valor el caràcter de benefici social de l'entitat i la seva voluntat de millora contínua i de preservació de la salut i l'autonomia de les persones. El premi el va entregar el conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, i el va recollir el president de l'entitat, Jordi Parera.

Els Premis Cambra són el reconeixement públic anual que la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa atorga a aquelles empreses i persones que contribueixen a potenciar el desenvolupament social i econòmic de la seva demarcació.

En termes de compromís i sostenibilitat, MútuaTerrassa ha desenvolupat una política de creixement basada en un fort compromís amb la qualitat i especialment en l'àmbit de la gestió i la responsabilitat social corporativa. L'entitat ha estat reconeguda per l'excel·lència en les bones pràctiques i la qualitat en 17 edicions dels Premis TOP 20 a nivell nacional i ha rebut el Premi Avedis Donabedian a l'excel·lència en qualitat en la gestió de residències de salut mental, així com el reconeixement de la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial a l'Hospital Universitari MútuaTerrassa com a centre de referència per a l'Ictus en la iniciativa d'aplicació del Lean management.  

La nota de premsa adjunta recull més informació sobre aquest reconeixement.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018