Newsletter FHES

Newsletter FHES
Dissabte 21/10/2017

La Fundació Hospital de l'Esperit Sant (FHES), entitat associada a La Unió, ha publicat una nova edició de la seva newsletter. En ella, destaca la informació referent al curs que es va impartir fa unes setmanes per impulsar la millora de les competències interculturals dels professionals del centre. Així, un grup d'experts de les àrees ginecològica, obstètrica i de neonatologia van poder aprofundir en el coneixement de les cultures àrab, xinesa i romanesa gràcies a una sessió formativa impartida per mediadors interculturals. Es tracta d'una acció promoguda pel Nucli Promotor de la Participació, òrgan assessor de la FHES integrat per professionals interns i externs, que aborda àmbits que històricament han quedat en segon pla dins de les prioritats de l'organització, com són la immigració, la participació comunitària o la discapacitat.

D'altra banda, també es fa referència a l'acord que la FHES ha arribat amb l'Hospital de Mollet per iniciar un programa d'intercanvi d'infermers i a l'aliança assistencial i tecnològica establerta amb la companyia Esteve-Teijin per tal de compartir la responsabilitat pel que fa a l'adherència als tractaments domiciliaris de malalties respiratòries.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018