Disponible la 'newsletter' sobre la jornada dedicada a La governança de les institucions sanitàries i socials

Disponible la 'newsletter' sobre la jornada dedicada a La governança de les institucions sanitàries i socials
Dilluns 05/06/2017

Ja està disponible la newsletter de la Jornada 'La Governança de les institucions sanitàries i socials' que La Unió, dins dels actes de celebració del 40è aniversari, va fer el passat 4 de maig a l'Auditori Novartis de Barcelona. L'acte va servir per tractar la situació actual de la governança a les institucions i alhora per identificar els principals reptes i abordatges de millora.

Salvador Alemany, president d'Abertis, va impartir una conferència en la qual va abordar elements o propostes de reforç de la governança per tal d'encarar els reptes de futur, i el director general d'Althaia, Xarxa Assistencial Universitària de Manresa, Manel Jovells, va fer el contrapunt sobre 'La rellevància dels òrgans de govern, la visió del directiu', en la qual va defensar l'autonomia de gestió i també va destacar la responsabilitat de les entitats amb la comunitat a la qual serveixen.

D'altra banda, el conseller delegat de l'Institut Pere Mata, Joan Amigó; el president del patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, Enric Argelagués; el president del Grup Mutuam, Josep Arqués; el president del patronat de la Fundació Hospital de l'Esperit Sant, Josep Ma. Cortés, i el representant de l'equip de la Direcció General de l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Germà Joaquim Erra, van participar a la taula rodona sobre 'L'evolució del model quant a la governança', moderada per Josep Ma. Bosch, assessor jurídic de La Unió. 

La diversitat de titularitats jurídiques que conformen La Unió va fer que el debat fos especialment interessant, ja que va permetre fer una anàlisi des dels diversos prismes.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/05/2018