Newsletter IHF

Newsletter IHF
Dimarts 29/08/2017

Ja estan disponibles les edicions d'agost i setembre de la newsletter que edita la Internacional Hospital Federation (IHF). En la primera, destaca la informació referent als resultats d'un estudi sobre els recursos destinats a les polítiques i la investigació en el sistema de salut dels països amb ingressos baixos i mitjans. Igualment, s'informa de les observacions realitzades sobre les pràctiques de prevenció i control de la infecció a l'Atenció Primària de Kènia i el pla de cobertura universal de Tailandia.

D'altra banda, la primera plataforma on line y gratuïta d'avaluació de la competència en gestió i lideratge dirigida als professionals de la gestió sanitària; la segona edició de la 'Lean Health Meeting", que es celebrarà a Lisboa els propers 2 i 3 de novembre i un ampli resum de les activitats i conclusions del Hospital Executive Study Tour Montreal 2017 són les principals temes que es tracten al número d'aquest mes.

 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018