Nodrida representació de La Unió i els seus associats, al WHC de Brisbane 2018

Nodrida representació de La Unió i els seus associats, al WHC de Brisbane 2018
Divendres 27/07/2018

La International Hospital Federation (IHF), organitzadora del 42nd World Hospital Congress, que es celebrarà a Brisbane (Austràlia) entre els propers 10 i 12 d'octubre, ha confirmat l'acceptació de nombrosos treballs presentats per diverses entitats associades a La Unió. Un total de 9 centres donaran a conèixer els treballs dels seus professionals, entre els que destaquen l'Hospital Plató, amb 3 intervencions, i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i l'Hospital de Martorell, amb 2 cadascú. La resta són l'Hospital Clínic, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, la Fundació Sanitària Mollet, el Parc Taulí, l'Institut Guttmann i l'Hospital Sant Joan de Déu, que a més, ha estat designat finalista dels International Federation Hospital Awards dins la categoria IHF/EOH a l'excel·lència en Lideratge i Gestió Sanitària.

Aquests projectes es sumen a la participació de la directora de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera, que parlarà sobre les aliances estratègiques entre proveïdors de salut com a un model eficient de col·laboració, i les dues xerrades del director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió, Josep Fusté, al voltant del futur dels serveis socials i assistencials, des del punt de vista dels gestors sanitaris, els professionals i els ciutadans i els reptes i èxits en l'atenció integrada i centrada en el pacient en el nostre sistema sanitari, arrodoneixen la nodrida representació de La Unió en aquest important esdeveniment.

En el document adjunt, es pot consultar la llista de projectes que es presentaran.   

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/08/2018