Obertament commemora el Dia de la Salut Mental

Obertament commemora el Dia de la Salut Mental
Divendres 07/04/2017

Obertament, entitat de lluita contra l'estigma en salut mental de la qual La Unió és entitat fundadora, va commemorar el Dia Mundial de la Salut el passat 7 d'abril amb la cel·lebració de l'acte col·loqui 'Parlem de depressió: salut mental, cultura i estigma'. A l'acte van assistir els escriptors Dídac Micaló i Mabel Rodríguez; l'actriu i activista en salut mental Marta Nolla i representants de l'Altre Festival (Arts escèniques i salut mental). El col·loqui va estar moderat pel periodista Fidel Masreal. La Unió va ser present en aquest acte.

Obertament recorda que 1 de cada 4 persones viurà un trastorn de salut mental i això es tradueix en més d'1,8 milions de persones a Catalunya. Per a moltes d'aquestes persones, el pitjor no seran els símptomes, sinó el rebuig, les burles i els prejudicis que pateixen al seu entorn laboral i sanitari o el cercle d'amistats i familiars, tal com es desprèn de l'estudi L'estigma i la discriminació en salut mental a Catalunya 2016.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018