Obertament expressa el seu malestar per l'espectacle 'El circo de los horrores: Manicomio'

Obertament expressa el seu malestar per l'espectacle 'El circo de los horrores: Manicomio'
Dilluns 19/06/2017

Obertament, entitat impulsada per La Unió, es mostra contrària a la celebració de l'espectacle 'El circo de los horrores: Manicomio', que tindrà lloc al Port Vell de Barcelona entre el 21 de juny i el 2 de juliol, per considerar que estigmatitza a les persones amb problemes de salut mental. D'aquesta manera, ha estat fent diverses accions per aturar-lo com mantenir entrevistes amb el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, la direcció del Port de Barcelona i. finalment, els responsables del circ, però totes les gestions han estat infructuoses i l'espectacle es celebrarà, tal com estava previst.

Per fer públic el seu malestar, la reunió directiva d'Obertament ha escrit una carta al director, que han publicat diversos mitjans de comunicació. Aquesta carta es pot llegir íntegra al document adjunt.

També adjuntem el comunicat conjunt que hem treballat amb la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona sobre els espectacles estigmatitzants.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018