Pòlissa de Responsabilitat Civil

Pòlissa de Responsabilitat Civil
Dimecres 15/03/2017

La Unió i el CSSC convoquen una sessió informativa per donar a conèixer els detalls del nou concurs de licitació de la pòlissa de responsabilitat professional i patrimonial que licita el CatSalut i que assegura aquests riscos a les entitats integrades al SISCAT. El contracte de l'actual pòlissa va finalitzar l'any passat, però davant de les incerteses del mercat assegurador (nou barem legal d'indemnitzacions de danys), el CatSalut i la companyia Zurich van acordar una pròrroga d'un any mantenint els preus de la prima.

Aquesta pròrroga acabarà el proper 30 de juny, per la qual cosa el CatSalut està ultimant la licitació del concurs d'enguany, la tramitació del qual s'iniciarà properament. Per això i davant de les novetats rellevants que pot suposar, La Unió i el CSC han decidit organitzar una sessió informativa, que tindrà lloc el 20 de març, de 12.30 a 13.30 h a l'Edifici Montseny, Sales Geron 1 i Geron 2, del Parc Sanitari Pere Virgili (c/ Esteve Terradas, 30) de Barcelona.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018