Es presenta la 3a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives SER-FER

Es presenta la 3a edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives SER-FER
Divendres 24/11/2017

Presentació Postgrau SER FER(dintre)
El passat 23 de novembre, va tenir lloc la presentació de la tercera edició del Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives 'SER FER', que imparteixen la Fundació Unió, UCf i la Fundació Universitària del Bages. A l'acte, van intervenir Xavier Baro, director d'Organitzacio i Relacions Laborals de La Unió, i els coordinadors del programa, Àngels Paredes i Pere Pascal, els quals van explicar que l'objectiu d'aquesta formació és dotar els professionals de les eines, habilitats i técniques necessàries per liderar amb una visió estratègica.
 

Aquest postgrau va ser creat a partir de la demanda sorgida a través dels consells de sector, consells tècnics assessors i grups de treball de La Unió i pretén enfortir, potenciar, i afavorir el desenvolupament dels comandaments i responsables de les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials en relació amb la gestió de persones i col·laboradors a les organitzacions. Així, el programa, que s'estructura en 6 mòduls i 20 sessions presencials, incorpora aspectes com: lideratge des de la visió estratègica, autolideratge, lideratge i gestió d'equips d´alt rendiment, habilitats i tècniques com la comunicació efectiva, productivitat personal, negociació positiva, gestió i prevenció de conflictes, establiment d'objectius, anàlisi de problemes, presa de decisions, gestió d´indicadors clau, etc. Igualment, incideix en aspectes ètics, de transparència, de compromís i de valors que tot directiu ha de tenir.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/01/2018