Primer intercanvi acadèmic entre H. U. MútuaTerrassa i el Suining Central Hospital

Primer intercanvi acadèmic entre H. U. MútuaTerrassa i el Suining Central Hospital
Dimecres 08/02/2017

Entre els mesos de novembre de 2016 i febrer de 2017, l'Hospital Universitari MútuaTerrassa ha comptat amb la presència de dues professionals assistencials procedents del Suining Central Hospital de Xina (situat a la provincia de Sichuan), que han desenvolupat una estada professional de 90 dies en el marc de l'acord de col·laboració signat l'abril de l'any passat entre els dos hospitals.

Totes dues han tingut l'oportunitat de fer una immersió i conèixer de primera mà el dia a dia del centre. Una d'elles, cap d'infermeria del servei de Digestiu de l'hospital xinès, ha estat coordinada pel departament de desenvolupament i formació de la direcció d'infermeria de l'HUMT i ha dut a terme una rotació per diferents serveis: gabinets d'exploració del servei de Digestiu, Urgències, Hemodinàmia, bloc quirúrgic, unitat de control del dolor, salut mental així com Atenció Primària i l'Àrea de Desenvolupament d'infermeria.

L'altre professional, en aquest cas una doctora pertanyent al servei de Ginecologia i Obstetrícia del centre xinès, ha desenvolupat la seva col·laboració al servei de Ginecologia de l'HUMT amb el propòsit de conèixer l'organització del servei en qüesti. i també a nivell d'Atenció Primària.
L'esmentat acord té una vigència de cinc anys en el decurs dels quals els dos hospitals s'han compromès a treballar en la integració i la cooperació de la ciència i la tecnologia així com a promoure l'intercanvi dels resultats de l'investigació conjunta.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/08/2018