Professionals del Ministeri de Salut del Marroc visiten la Mútua de Terrassa

Professionals del Ministeri de Salut del Marroc visiten la Mútua de Terrassa
Dimarts 21/02/2017

Una delegació de directius i professionals del Ministeri de Salut del Regne del Marroc han visitat la Mútua de Terrassa amb el propòsit de conèixer de primera mà el model que el sistema sanitari català desenvolupa per l'Atenció Primària en aquesta entitat. La visita s'enmarca dins d'un viatge concebut per realitzar visites d'estudi en l'àmbit sanitari a països europeus de referència per a ells, com Espanya, França, Portugal o Canadà.

En aquest sentit, els representants de la DHSA han visitat el CAP Turó de Can Mates i han estat rebuts per diversos representants de MútuaTerrassa: M. Emília Gil, adjunta a Direcció general de l'entitat; la doctora Imma Navazo, directora d'Atenció Primària i el doctor Josep M. Mercadé, director del CAP Sant Cugat, CAP Valldoreix i CAP Can Mates. Després d'una presentació general de l'entitat, han tingut ocasió de
conèixer les bones pràctiques del model integrat d'Atenció Primària de MútuaTerrassa, particularment al territori de Sant Cugat.

El seu interès s'ha centrat en la forma d'organització i funcionament de l'atenció primària -en termes d'oferta de serveis, circuit d'admissió dels pacients i funcionament de l'equip-, les competències dels metges de família, la comunicació metge-pacient, les estratègies d'atenció dels malalts amb patologies cròniques o els protocols terapèutics.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018