S'amplia el termini de presentació d'experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària

S'amplia el termini de presentació d'experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària
Diumenge 08/10/2017

S'amplia el termini per presentar experiències per a la Jornada sobre Atenció Multidisciplinària. Experiències Professionals, que organitza el Cercle de Salut i la Societat Catalana de Gestió Sanitària. La data de la trobada encara està pendent de confirmar. L'acte estarà obert a tots els professionals de l'àmbit dels serveis de salut i socials i es basarà en la participació directa d'equips professionals multidisciplinaris que treballen per donar una atenció centrada en les necessitats de les persones i que volen donar a conèixer les seves experiències en forma de comunicacions.

Les experiències poden referir-se tant a equips multidisciplinaris dins d'una mateixa organització (amb professionals de diferents disciplines o especialitats) centrats en l'atenció a determinats problemes de salut, condicions o tipus de pacients, com a equips multicèntrics col·laboratius entre diferents àmbits assistencials per tal de donar una millor resposta a les necessitats de la població.

Les propostes de comunicacions es poden trametre a través d'un formulari elaborat per ambdues entitats organitzadores. 

La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2017