Satisfacció entre els pacients atesos per la Unitat d'Hospitalització a Domicili del Parc Taulí

Satisfacció entre els pacients atesos per la Unitat d'Hospitalització a Domicili del Parc Taulí
Dijous 23/03/2017

L'estudi multicèntric 'El rol enfermero permite asumir pacientes agudos en el ámbito del domicilio con un alto grado de satisfacción', liderat per professionals d'infermeria de la Unitat d'Hospitalització a Domicili (HaD) i del Servei de Cirurgia del Parc Taulí, demostra un alt grau de satisfacció entre els seus usuaris. El treball es basa en un qüestionari de qualitat percebuda (SERVQHOS-E) realitzat durant el mesos de maig i juny de 2016 a 346 usuaris de l'HaD i demostra que el sistema asistencial realitzat per l'HaD es consolida com una alternativa a l'hospitalització convencional en el que el paper de l'infermera resulta fonamental per aconseguir el benefici del pacient.

El perfil de l'usuari que s'atén a l'HaD correspon a un pacient en un procés agut d'una malaltia nova o crònica, que compleix els criteris d'inclusió en l'HaD: malaltia estable, que tinguin cuidador i que estiguin d'acord en rebre atenció assistencial al seu domicili. L'enquesta recull tota una sèrie de dades de funcions infermeres habituals en l'àmbit hospitalari, que es poden assumir al domicili del pacient, com són: electrocardiogrames, analítiques, tractaments endovenosos, cures complexes, etc. 

 

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018