Nova edició de l’Update Directiu d’UCf

Nova edició de l’Update Directiu d’UCf
Dilluns 13/02/2017

 

El passat 13 de febrer, UCf va fer la presentació de la Jornada inaugural del VIè programa Update directiu: COnstruint més aprenentatges, expandint més COneixement”. L'edició d'aquest any inclou nous tallers orientats a donar resposta a nous models de lideratge per al sector. A més, s'ha introduït un nou enfocament que permet configurar itineraris formatius personalitzats formats per un conjunt de tallers que incidiran en la millora d'algun àmbit directiu. Cada participant podrà seleccionar la fórmula que s'ajusti millor a les seves necessitats i accedir a una formació adaptada al perfeccionament de les pròpies competències directives.

En aquest sentit, a partir del conveni signat entre Unió Consorci Formació i la Fundació Universitària del Bages, Campus Manresa de la UVic-UCC, els itineraris o programes que es segueixin podran ser acreditats acadèmicament.

Podeu consultar el programa de l'acte i el programa formatiu de l'Update Directiu 2017

 


 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 20/07/2018