Sessió Tècnica del Fòrum d'Associats col·laboradors: 'Renovació de les Infraestructures Hospitalàries en l'Era Digital'

Sessió Tècnica del Fòrum d'Associats col·laboradors: 'Renovació de les Infraestructures Hospitalàries en l'Era Digital'
Diumenge 02/07/2017

El proper 11 de juliol tindrà lloc una nova sessió del Fòrum d'Associats Col·laboradors de La Unió. En aquesta ocasió, la trobada ha estat organitzada conjuntament amb JG Ingenieros, associat col·laborador de La Unió, i tindrà com a tema principal la 'Renovació de les Infraestructures hospitalàries en l'era digital'.

Un edifici intel·ligent utilitza la tecnologia per minimitzar el consum d'energia, millorar la seguretat, l'assistència i el servei i incrementar la productivitat i satisfacció dels usuaris. Així, JG Ingenieros vol explicar la seva experiència amb diferents clients i situacions, per visualitzar el recorregut en la renovació de les infraestructures aprofitant els recursos que ens proporciona la tecnologia actual.

La sessió va adreçada als representants de direcció general, direcció serveis generals, infraestructures, organització, innovació i, en general, a tots aquells professionals que tinguin interès i/o gestionin projectes en aquest àmbit, tant en entitats sanitàries i socials com d'empreses proveïdores de béns i serveis. 

La inscripció a la jornada és gratuïta, però per evitar problemes d'aforament, és necessari fer-la prèviament.

Els detalls de la sessió es poden consultar en el document adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018