Sis associats de La Unió, premiats en l’àmbit de la qualitat als Premis Fundació Avedis Donabedian

Sis associats de La Unió, premiats en l’àmbit de la qualitat als Premis Fundació Avedis Donabedian
Divendres 06/04/2018

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Fundació Joia (que pertany a Fòrum Salut Mental), la Mútua Terrassa, l'Hospital Universitari General de Catalunya, la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla i la Fundació Sanitària de Mollet, tots ells, entitats associades a La Unió, es troben entre les institucions reconegudes amb els Premis Avedis Donabedian a la Qualitat, que van ser entregats ahir, 11 d'abril, en un acte al Palau de la Música de Barcelona.

L'entrega d'aquests premis als associats de La Unió posa de manifest el compromís de l'associació empresarial i les seves entitats amb la qualitat. És precisament aquest compromís el que impulsa el patrocini de la Fundació Unió Catalana d'Hospitals d'un dels premis, a l'excel·lència del pla de qualitat: atenció sociosanitària i a les persones amb dependència. Aquest guardó va ser entregat a la Fundació Sanitària de Mollet de mans del president de La Unió, Enric Mangas.

Destaca, també, que a la cerimònia es va reconèixer la tasca de Lluís Bohigas i Charles Vincent, que van ser guardonats amb els premis Homenot nacional i Homenot internacional, respectivament.

Podeu consultar el llistat complet dels guardonats al web dels Premis FAD per ampliar la informació. 

Premis Avedis Donabedian a la Qualitat 2018
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/08/2018