La Unió dona a conèixer la SCMS amb un taller de mediació en salut

La Unió dona a conèixer la SCMS amb un taller de mediació en salut
Dissabte 20/01/2018
Taller Mediació en salut (dintre)
La Unió, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Mediació en Salut (SCMS), va celebrar, el 18 de gener, el Taller de mediació en salut: com gestionar els conflictes en els centres sanitaris, que va comptar amb més de 60 assistents. La jornada va ser inaugurada per la directora general de La Unió, Helena Ris, i el president de la SCMS, Carles García Roqueta. Ris va fer referència al futur de la mediació com a mètode de solució alternativa de conflictes, així com al compromís de l'Entitat, que forma part de la SCMS des de la seva fundació, en aquest àmbit. D'altra bandat, Carles García va glosar el potencial de la mediació i dels seus valors positius, tant per a la societat com per al sector sanitari.
 

El taller es va iniciar amb una presentació de la SCMS, entitat que es troba integrada tant per professionals com per organitzacions vinculades al sector salut i, posteriorment, es va realitzar un roleplay amb membres de l'equip de mediadors de la SCMS (Gloria Molins, Rosa Heras i Josep Lluis de Peray) en el qual es va presentar un supòsit de fet habitual a les organitzacions sanitàries i en el que tots els assistents hi van poder participar activament. Aquest joc de rol va finalitzar amb la resolució del supòsit pràctic donant a conèixer les diferents tècniques de mediació.

Finalment, la cloenda de la trobada va anar a càrrec d'Olga Soler, membre de l'assessoria jurídica de La Unió i que representa l'associació empresarial a la Junta Directiva de la SCMS. 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 19/09/2018