Tancada la convocatòria de la VIII edició dels Premis a la Innovació en Gestió de La Unió

Tancada la convocatòria de la VIII edició dels Premis a la Innovació en Gestió de La Unió
Dijous 09/11/2017
Premis La Unió Innovació en Gestió nou logo
El passat 31 d'octubre, va quedar tancada la convocatòria de la VIII edició dels 'Premis a la Innovació en Gestió' de La Unió, que tenen com a objectiu reconèixer el treball de les entitats sanitàries i socials a l'aplicar innovacions en la gestió en les seves organitzacions, destacar el valor que aporten en la gestió de les persones i premiar les innovacions que es tradueixen i impacten positivament en resultats. 
 

La Unió agraeix l'esforç de tots els participants i fa saber que tots els projectes presentats que opten a premi en alguna de les tres categories (Eficiència i sostenibilitat, Gestió dels professionals i gestió assistencial o Aliances Estratègiques) han rebut la notificació de la seva incorporació per correu electrònic.

Els guardons s'entregaran durant la celebració de l'Assemblea General Ordinària d'Associats de La Unió, prevista per al 14 de desembre.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018