UCf programa el Curs Avançat en Qualitat i Seguretat dels Pacients

UCf programa el Curs Avançat en Qualitat i Seguretat dels Pacients
Diumenge 02/07/2017

Com a continuïtat a la formació impulsada en Qualitat i Seguretat dels Pacients l'any 2015 (en la que van participar més de 37.000 professionals del conjunt del sector), UCf posa en marxa el 'Curs Avançat en Qualitat i Seguretat dels Pacients' on line, per incidir en les pràctiques segures en cadascun dels diferents àmbits assistencials. El programa ha estat una iniciativa conjunta d'aquesta entitat amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Català de la Salut i la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.

El curs té una incidència directa en els estàndards dels models d'acreditació dels diferents tipus de centres sanitaris afavorint el desenvolupament competencial dels professionals i contribuint a crear una cultura de la qualitat i seguretat dels pacients a les organitzacions sanitàries. Així, es dirigeix a tots els professionals de les organitzacions sanitàries dels següents àmbits assistencials: Atenció urgent, atenció anestèsica, atenció quirúrgica, atenció ambulatòria especialitzada, atenció en hospitalització, atenció en unitats de crítics, atenció oncològica, atenció materno-infantil, atenció pediàtrica, atenció emergent extrahospitalària, atenció domiciliària en atenció primària, atenció en hospitalització a domicili, donació i trasplantament, radiodiagnòstic, laboratoris clínics, serveis d'anatomia patològica, hemodiàlisi, rehabilitació, atenció sociosanitària i atenció en salut mental.

D'altra banda, UCf ja disposa de l'oferta formativa totalment subvencionada pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya de la Generalitat de Catalunya corresponent al darrer quatrimestre de l'any. En ella, destaquen els cursos d''Atenció centrada en la persona', 'Infeccions nosocomials', 'Atenció al pacient politraumàtic per a infermeria' i 'Cures bàsiques per al pacient inestable'.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 23/07/2018