Update en Farmacologia

Update en Farmacologia
Dimecres 01/03/2017

La Unió Consorci Formació conjuntament amb la Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF) impulsen un Update en Farmacologia amb el Programa d'Actualització Terapèutica. Pautes per a l'ús saludable dels medicaments, un cicle de tallers formatius online per actualitzar, en l'àmbit farmacològic, el coneixement dels professionals de problemes de salut que són prevalents o requereixen especial atenció.

L'acció formativa, que està adreçada, principalment, a metges prescriptors, pretén oferir al professional sanitari eines i pautes per identificar quins fàrmacs cal incorporar a la pràctica clínica, tenint en compte criteris d'eficàcia, seguretat, conveniència i cost.

Els cursos, que s'iniciaran el proper 4 d'abril, es composen de casos clínics on cal prendre decisions, acompanyats d'objectes d'aprenentatge amb lectures i preguntes autoavaluatives que tenen retorn.

La plataforma formativa inclourà espais de comunicació per a facilitar les consultes, compartir dubtes i comentaris així com les diferents activitats proposades pel dinamitzador.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018