Update en Farmacologia

Update en Farmacologia
Dijous 23/03/2017

La Unió Consorci Formació conjuntament amb la Fundació Institut Català de Farmacologia (FICF) impulsen un Update en Farmacologia amb el Programa d'Actualització Terapèutica. Pautes per a l'ús saludable dels medicaments, un cicle de tallers formatius on-line per actualitzar, en l'àmbit farmacològic, el coneixement dels professionals de problemes de salut que són prevalents o requereixen especial atenció.

L'acció formativa, que està adreçada, principalment, a metges prescriptors, pretén oferir al professional sanitari eines i pautes per identificar quins fàrmacs cal incorporar a la pràctica clínica, tenint en compte criteris d'eficàcia, seguretat, conveniència i cost.

Els cursos, que s'iniciaran el proper 4 d'abril, es composen de casos clínics on cal prendre decisions, acompanyats d'objectes d'aprenentatge amb lectures i preguntes autoavaluatives que tenen retorn.

La plataforma formativa inclourà espais de comunicació per a facilitar les consultes, compartir dubtes i comentaris així com les diferents activitats proposades pel dinamitzador.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 17/12/2017