V Plenari de Responsables Economicofinancers de La Unió

V Plenari de Responsables Economicofinancers de La Unió
Dijous 23/03/2017

El proper dia 12 d'abril tindrà lloc la reunió del Plenari de responsables economicofinancers de La Unió. A la sessió es tractarà especialment el tema del Sistema d'Informació Immediata de l'IVA, que es posa en marxa a partir de l'1 de juliol i que serà obligatori per a les entitats que han de fer l'autoliquidació de l'IVA de forma mensual (facturació superior a 6M € anuals, independentment de quina part d'aquesta facturació estigui exempta, grups d'IVA, inscrites en el Registre de devolució mensual de l'IVA).

La trobada serà d'especial interès per a tots els professionals implicats en el procés de canvi del sistema de comunicació de la informació de l'IVA i la facturació a l'Agència Tributària, així com per als responsables dels sistemes d'informació i tecnologia informàtica que puguin haver de treballar en adaptar els sistemes a aquests processos.

El Plenari s'adreça als responsables economicofinancers de les entitats associades que poden fer la inscripció on-line. Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/07/2018