V Plenari de Responsables Economicofinancers de La Unió

V Plenari de Responsables Economicofinancers de La Unió
Dijous 23/03/2017

El proper dia 12 d'abril tindrà lloc la reunió del Plenari de responsables economicofinancers de La Unió. A la sessió es tractarà especialment el tema del Sistema d'Informació Immediata de l'IVA, que es posa en marxa a partir de l'1 de juliol i que serà obligatori per a les entitats que han de fer l'autoliquidació de l'IVA de forma mensual (facturació superior a 6M € anuals, independentment de quina part d'aquesta facturació estigui exempta, grups d'IVA, inscrites en el Registre de devolució mensual de l'IVA).

La trobada serà d'especial interès per a tots els professionals implicats en el procés de canvi del sistema de comunicació de la informació de l'IVA i la facturació a l'Agència Tributària, així com per als responsables dels sistemes d'informació i tecnologia informàtica que puguin haver de treballar en adaptar els sistemes a aquests processos.

El Plenari s'adreça als responsables economicofinancers de les entitats associades que poden fer la inscripció on-line. Per a més informació, consulteu el programa adjunt.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 14/12/2017