VII Jornada Tècnica d'Innovacions Infermeres de La Unió

VII Jornada Tècnica d'Innovacions Infermeres de La Unió
Diumenge 16/07/2017

La Unió posa en marxa l'organització de la VII Jornada Tècnica d'Innovacions Infermeres, amb l'objectiu de compartir les innovacions que aporten valor a la pràctica del dia a dia, en tots els àmbits professionals on intervé la infermera. Aquesta jornada, que aquest any celebra la setena edició, està oberta a totes les entitats del sector salut i social de Catalunya.

L'edició d'enguany comptarà amb una conferencia i dues taules de presentacions lliures on s'exposaran les experiències innovadores finalistes, prèviament seleccionades pel Comitè Científic, que accediran als premis que s'atorguen (400€, primer premi i 200€, segon premi) 

Aquesta jornada és una oportunitat excel·lent per mostrar el compromís i la implicació de les infermeres catalanes en la pràctica assistencial mitjançant les innovacions que es duen a terme en els centres que mostren com fer les coses diferents de com s'han fet fins ara. 

El document adjunt recull la informació sobre les bases per presentar les experiències innovadores.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 16/08/2018