Ja es poden presentar experiències per a la VIII Sessió Tècnica 'Benchmarking en Innovació. Compartim el que fem'

Ja es poden presentar experiències per a la VIII Sessió Tècnica 'Benchmarking en Innovació. Compartim el que fem'
Diumenge 02/07/2017

El Consell de Sector d'Atenció a la Dependència de La Unió està organitzant la VIII Sessió Tècnica 'Benchmarking en Innovació. Compartim el que fem', que es celebarà el proper mes de novembre. En aquest sentit, s'ha obert el termini de presentació d'experiències d'innovació en el sector de la Dependència.

L'objectiu d'aquesta sessió és poder compartir totes aquelles experiències en innovació que es duen a terme a les entitats del sector entenent que innovació no es relaciona només amb la tecnologia i que no significa un canvi radical respecte al que s'estava fent fins al moment, si no que és fer les coses de manera diferent perquè resultin millors en tots els àmbits. Les innovacions a nivell organitzatiu o assistencial no acostumen a ser espectaculars, sinó que constitueixen canvis que introdueixen una major eficàcia en el que es fa. I són, en conseqüència, importants per a tota l'organització.

Així, aquesta jornada té com a objectius principals donar a conèixer nous projectes que s'han implantat o que estan en vies de fer-ho a les diferents entitats i institucions del sector, tenir l'oportunitat d'assebantar-se que existeixen per tal d'aprendre i posar-los en valor, ja que impulsen la millora continuada en els nostres centres.

El període de presentació de propostes amb experiències innovadores finalitzarà el proper 30 de juliol i s'han de fer arribar resumides en un paràgraf explicatiu. Es poden enviar tantes com es consideri oportú, es valoraran i seleccionaran per donar-les a conèixer en el marc de la Jornada. Les propostes s'han de remetre a: montserratpareja@uch.cat i raquelgarcia@uch.cat.

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 18/09/2018