Formació

Formació
Programes de formació de desenvolupament professional i capacitació directiva.

Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives “SER-FER”

La Fundació Unió Catalana d'Hospitals i la Fundació Universitària del Bages ofereixen conjuntament el Postgrau Postgrau en Lideratge i Habilitats Directives “SER FER”. Nascut a partir de les demandes realitzades a través dels consells de sector, consells tècnics assessors i grups de treball de La Unió, pretén enfortir, potenciar, i afavorir el desenvolupament dels comandaments i responsables de les organitzacions sanitàries, sociosanitàries i socials en relació amb la gestió de persones i col·laboradors a les organitzacions. Podeu consultar el programa del postgrau per ampliar la informació.

Postgrau en Gestió del talent al sector sanitari, sociosanitari i social

El Postgrau en Gestió del talent al sector sanitari, sociosanitari i social, desenvolupat conjuntament entre La Unió, l'Institut Català de la Salut i Unió Consorci Formació, s'orienta a obrir la mirada cap a les noves maneres de gestionar i desenvolupar el talent a les organitzacions, dins el marc de la realitat del sector salut. Per això, i més enllà d'entendre els canvis de paradigma que estan succeint en el propi sector, incideix de manera directa en la planificació estratègica i la gestió de les polítiques i línies d'acció pròpies de la funció de gestió de persones. Així mateix, emfatitza de manera expressa tot el que envolta el talent (selecció, desenvolupament, gestió, etc.) per impulsar noves línies de treball que potenciïn el creixement dels professionals i la seva excel·lència en la organització.
 

Unió Consorci Formació

La major part de l'oferta formativa de la Fundació Unió es realiza a través de la Unió Consorci Formació (UCF) i s'adreça tant a aquells que formen part de les entitats associades com de la resta d'organitzacions vinculades al món de la sanitat i de l'atenció a la dependència.
 

DIGNETIK

La Fundació Unió, en col·laboració amb Dignetik, ofereix les píndoles de complemència. Es tracta d'una proposta formativa innovadora que es basa en la complementarietat entre les competències professionals en la gestió d'equips. L'objectiu és aportar eines de treball de col·laboració a les organitzacions i contribuir al desenvolupament de la interdependència i el treball de les actituds que la fan possible. Dignetik és un grup de professionals dels àmbits educatiu, social, cultural, empresarial i sociosanitari amb un sòlid bagatge i experiència en el desenvolupament de projectes encaminats a fomentar l'autonomia personal. 


Curs d'introducció a la gestió sanitària

Fundació Unió conjuntament amb el Centre d'Estudis del Col•legi de Metges de Barcelona ofereix un curs on-line de "Introducció a la gestió sanitària".  És un curs semi presencial, de dos mesos de durada, que dóna una visió general del model sanitari  i aporta eines en l'àmbit de la microgestió. Està adreçat principalment a metges i professionals sanitaris en exercici al sector públic o privat. Per més informació podeu consultar el díptic adjunt.
 

Beques

Tenim una col•laboració acadèmica, rebent  alumnes en pràctiques dels programes de :

  • Grau de Sociologia. Universitat Autònoma de Barcelona
  • Mestratge en Gestió Pública. Escola d'Administració Pública de Catalunya.
  • Mestratge Universitari en Gestió Sanitària. Universitat Internacional de Catalunya.

 

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 22/02/2018