La Unió enforteix la seva participació a la IHF

La Unió enforteix la seva participació a la IHF
Dijous 06/11/2014
International Hospital Federation - IHF
La Unió, com a membre associat a la International Hospital Federation (IHF), ha enfortit la seva relació amb aquesta entitat i ha esdevingut membre de ple dret, membre Premier.

La IHF, present a més de 100 països, és un important espai internacional d'intercanvi de coneixement i expertesa que treballa en favor de la sostenibilitat dels sistemes de salut. Aquesta plataforma també vol contribuir a donar visibilitat a experiències de gestió en l'àmbit de la salut.

Actualment, la IHF treballa en tres grups d'interès, als quals els associats a La Unió hi estan convidats a participar:

  • Grup d'executius de la salut: orientat a cercar competències comunes a nivell pels diferents països.
  • Grup de compres a les organitzacions: orientat a la millora de l'eficiència i la promoció de la innovació i del canvi als sistemes de salut incentivant la compra estratègica.
  • Grup de múltiples condicions de la cronicitat: orientat a ajudar els diversos sistemes de provisió per enfrontar-se al repte de l'envelliment de la població.

Així mateix, és possible proposar un grup d'interès per tal de treballar un tema específic a nivell internacional. Aquells que estiguin interessats en participar en un dels grups o proposar-ne un, poden contactar amb la directora Sanitària, Social i de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera.

A la documentació annexa, podreu ampliar la informació sobre la IHF i les oportunitats que ofereix formar part d'aquest club internacional de la salut, tant per a La Unió com per als seus membres associats.

 
06/11/14
Dossier IHF
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 25/04/2024