Newsletter de la I Jornada de Treball Social

Newsletter de la I Jornada de Treball Social
Del 10/05/2011 al 31/12/2099
cloenda jornada treball social
Ja es troba disponible la newsletter de la I Jornada de Treball Social , organitzada per La Unió, el passat 24 de març, sota el títol de "Treball Social i Salut: dilemes ètics", i la qual va congregar més de 150 professionals.

La conferència inaugural “Ètica, gestió del conflicte i gestió del risc en una societat oberta i multicultural” va anar a càrrec de Begoña Roman, doctora en Filosofia i professora titular de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i col·laboradora de l'Institut Borja de Bioètica (URL).

En el trascurs de la Jornada, es va desenvolupar la taula rodona “Organitzacions, professionals i usuaris: tres òptiques d'un mateix conflicte”, en la qual es van abordar aquestes tres temàtiques: L'ètica en les organitzacions, de la mà d'Eduard Prats, president del Comitè d'Ètica de SAGESSA; l'ètica en l'àmbit professional, de la mà de Conchita Peña, cap de l'Unitat d'Atenció al Ciutadà i TS. de Traumatologia i Rehabilitació de l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron; i l'ètica com a usuari, de la mà de Núria Terribas, directora de l'Institut Borja de Bioètica de Barcelona (Universitat Ramon Llull).

Podeu accedir a la publicació fent clic aquí .

La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Data última actualització: 20/04/2024