Es posa en marxa el Congrés Mundial d'Hospitals 2018, a Brisbane

Es posa en marxa el Congrés Mundial d'Hospitals 2018, a Brisbane
Martes 29/05/2018
Brisbane, World Hospital Congres, 2018, International Hospital Federation,

 

El Congrés Mundial d'Hospitals (WHC), que organitza la International Hospital Federation (IHF), celebrarà el 2018 la seva 42a edició, a Brisbane (Australia) del 10 al 12 d'octubre. El congrés no només tracta temes vinculats a l'àmbit hospitalari, sinó que fa referència a tots els temes relacionats amb la millora dels sistemes sanitaris. Per això, s'hi presenten projectes que comprenen els diferents aspectes de l'atenció sanitària (Atenció primària, salut mental, sociosanitari, projectes d'integració de serveis, sanitaris i socials, projectes professionals i innovacions assistencials, treballs que expliquen la manera com es presten els serveis, la qualitat, el finançament, els models d'eficiència, etc.). La Unió ha donat suport als seus associats en la presentació de projectes per optar a ser exposats al congrés, tant en forma de comunicacions com de pòsters.

El congrés comptarà amb ponents de referència del sector, entre els quals destaquen:

  • Elizabeth Teisberg – Executive Director, Value Institute for Health and Care, Dell Medical School in Austin, Texas. 
  • Chris Pointon – Co-Founder “Hello My Name Is ...” movement.
  • Claire Jackson – Director, Centre for Health System Reform and Integration, University of Queensland. 
  • Nigel Edwards – Chief Executive, Nuffield Trust.  
  • Melissa Thomason – Patient Advocate 
  • Jeffrey Braithwaite – Foundation Director, Australian Institute of Health Innovation 
     
WHC By the numbers


A més, La Unió també tindrà una presència destacada, ja que intervindrà en diverses sessions del congrés. Concretament, Josep Fusté, director d'Anàlisi Econòmica, Estudis i Prospectiva de La Unió participarà a dues xerrades. La primera, en el marc de les session tracks que porten per títol “From four walls to the neighborhood” i que tindrà lloc l'11 d'octubre a les 11 h, se centrarà en esbossar el futur dels serveis socials i assistencials, des del punt de vista dels gestors sanitaris, els professionals i els ciutadans. L'altra, també en el marc de les mateixes sessions i que serà l'11 d'octubre a les 16 h, tractarà els reptes i èxits en l'atenció integrada i centrada en el pacient en el nostre sistema sanitari: diferents professionals sanitaris que treballen conjuntament i conductors principals.

D'altra banda, la directora de Participació Associativa de La Unió, Anna Riera, se centrarà en aliances estratègiques entre proveïdors de salut: un model eficient de col·laboració que provoqui un canvi cap a un model integrat, millorant les capacitats del sector sanitari. Aquesta sessió es farà el dia 11 d'octubre a les 11 h.

Per saber-ne més, podeu consultar el programa del congrés, el Program Overview i informació adicional.
La Unió
València, 333 baixos
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
Creu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdic Acreditat. Veure més
informacióDNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001Agenda 2030
Fecha última actualización: 27/03/2024