Reconeixements rebuts

Reconeixements rebuts
Durant més de tres dècades, La Unió ha estat mereixedora de prestigiosos reconeixements.

 

Placa i Medalla Trueta

placa trueta

Va ser atorgada a La Unió l'any 2000 per la seva trajectòria de més de tres dècades contribuïnt al sector sanitari i social.

Aquesta distinció van ser creades per la Generalitat de Catalunya el 1977 coincidint amb el naixement del reconegut doctor i científic i reconeixen el mèrit sanitari de persones i entitats que treballen pel progrés i millora de la sanitat.

 

 


 

Premi Edimsa

placa edimsa

Aquesta distinció va ser atorgada a l'entitat l'any 2.000 pel seu 25è aniversari en reconeixement a la seva sòlida trajectòria.

Els premis EDIMSA es concedeixen per votació dels professionals sanitaris i tenen d'un alt prestigi al sector.

 

 

 

Creu de Sant Jordi

La Generalitat de Catalunya va atorgar, el 21 d'abril de 2010, la distinció de la Creu de Sant Jordi a La Unió com a reconeixement a la trajectòria de l'associació empresarial i de les entitats associades.

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona o entitat per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 per distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya.

Creu de Sant Jordi
La Unió
València, 333
08009 Barcelona (Barcelona)
Tel 93 209 36 99
uchuch.cat
IHF 2017 - Full memberCreu de Sant JordiMemorial Josep trueta Web Mèdica Acreditada. Veure més informació DNV - Certificat del Sistema de Qualitat ISO9001
Data última actualització: 21/11/2017